Vårt Koncept

Koncept bild

NYTT BADRUM!

Drömmer du om ett nytt badrum? Vi har helhetslösning med Nyckelfärdigt Badrum. Du hjälp med allt från idé till installation. Priset och tidsplanen är fast. Nyckelfärdigt Badrum är ett helhetskoncept där vi hjälper dig hela vägen. Du får en kontaktperson hos oss som samordnar hela projektet. Våra certifierade montörer och behörigheter för våtrum gör att du kan känna dig trygg med att jobbet blir rätt utfört. Du vet i förväg vad ditt nya badrum kommer att kosta och när det kommer att vara färdigt.

Idé

Du har säkert redan en tanke om hur du vill att ditt nya badrum ska se ut. Vi hjälper dig gärna att utveckla den tanken. Inspireras av våra badrumsmiljöer här på hemsidan! Kom till vår butik och stäm av dina idéer med vår kunniga personal! Vi gör gärna ett hembesök också.

Offert, fast pris och tidsplan

När du är färdig med planeringen får du en detaljerad offert på hela genomförandet. Offerten innefattar rivning, underarbete, produkter, installation och samordning av hela arbetet. Inget tillkommer i arbete o materialkostnad enl fastställt offertunderlag!

Planering och genomförande

Ett badrumsbygge kräver många olika kompetenser – elektriker, snickare, målare, kakelsättare och rörmontörer. Med SKÅNSKA BAD Nyckelfärdigt Badrum får du en kontaktperson som ser till att arbetet utförs på rätt sätt, i rätt ordning och blir färdigt i tid.

Besiktning och garantier

När ditt nya badrum är klart lämnar vi en dokumentering som innehåller egenkontroll från resp ansvarig inom VVS, El, Bygg, våtrumsarbete o montage. Vi anger i dokumentet när du kan börja använda ditt nya badrum.

Kostnadsuppskattning

När du beställer SKÅNSKA BAD Nyckelfärdigt Badrum får du i förväg veta exakt hur mycket ditt badrum kommer att kosta. På öret!

Certifieringar och behörighet

Du kan sova gott om natten när du anlitar Skånska Bad. Våra installatörer uppdaterar sina kunskaper kontinuerligt, vilket bekräftas med certifikat och dokumenterad behörighet för våtutrymme

Renovera ditt badrum med Skånska Bad

Installerat o klart priser med gratis hembesök o badrumsritning i 3D

Besök din Bad o värmebutik med El o Vvs service

Skånska Bad…. Utställningsbutiken vid Väla