Leverantörer

SKÅNSKA BAD AB samarbetar med ett flertal företag varifrån du kan beställa badrumsmöbler och tillbehör obegränsat från hela deras sortiment. Klicka på företagen nedan för att komma till deras hemsidor:

Tylö

Den äkta känslan av välbehag som kännetecknar våra bastur är svår att överträffa. När du väljer en Tylö-produkt investerar du inte bara i en produkt, du investerar också i din hälsa.

Geberit

Geberit erbjuder badrumsprodukter med funktionell design för kompletta badrum både framför och bakom väggen.

Oras

Oras är nordens största blandartillverkare och är ett familjeföretag som grundades 1945. Redan i början på -90 talet lanserades den första beröringsfria blandaren avsedd för den Europeiska marknaden.

Mora armatur

Mora Armatur är ett av Nordens ledande varumärken för produktutveckling och marknadsföring av sanitetsarmatur (vattenkranar för kök och bad). Vårt huvudkontor ligger i Mora. I VVS-branschen är vi kända som det innovativa företaget med produkter som har elegans, god funktion och hög kvalitet.

FM Mattsson

FM Mattsson är Sveriges äldsta krantillverkare. Redan 1865 grundades FM Mattsson av Frost Matts Mattsson, och har sedan dess varit en föregångare för hela branschen.

Smedbo

Sätt personlig prägel på ditt badrum med Smedbos stilrena badrumstillbehör. Alla produkter i vårt breda sortiment har 10 års garanti.

Damixa – when design makes sense

Gustavsberg

På Gustavsberg erbjuder vi produkter för hela badrummet; produkter av hög kvalitet och i funktionell, nordisk design.

Nordhem

Nordhem handdukstorkar, duschar och badkar – ger ett bättre badrum!

Unidrain

Unidrain utvecklar och levererar innovativa lösningar för duschhörnan, som tillför kvalitetsdesign, funktionalitet och skapar ett bättre byggande.

Duravit

Duravit startade för mer än 200 år sedan med tillverkning av sanitetsporslin i sydtyska Aachen men har sedan dess utvecklats till att bli en av marknadsledarna för tillverkning av produkter till hela badrummet. Med sin slogan “Living Bathroom” designar Duravit badrum för användarna – Duravit prioriterar full funktionalitet i kombination med en bekväm miljö för såväl kropp som själ.

Sanova

I över 30 år har vi handplockat och samlat de finaste varumärkena i Europa under samma tak. Här samsas idag designikoner som Gessi, Astro Lighting, Novellini, och Duravit. All försäljning sker via återförsäljare men vi svarar gärna på frågor om vårt sortiment.

Temal

SKRÄDDARSYTT! Vi erbjuder Europas bredaste sortiment med skräddarsydda möbler för badrum, kök, tvättstuga och förvaring med 5 cm intervall i både djup och bredd. Friheten att välja mått gäller alla våra möbelserier: underdelar, överdelar, tvättställ, spegelskåp och högskåp.

Macro Design

Med lång erfarenhet och känsla för kvalitet, design och funktion, skapar vi badrum för livet. Våra produkter är svensktillverkade och bygger på äkta hantverk. Det känns och märks. All produktion och utveckling sker i Laholm där företaget funnits i trettio år. Här skapar vi innovativa lösningar för kundens olika behov, specialdesignar måttanpassade duschar för annorlunda utrymmen och utvecklar nya produkter för den nordiska marknaden. Det har gett oss en position i branschens framkant.

Hansgrohe

Som en av marknadens ledande tillverkare av badrumsprodukter erbjuder Hansgrohe produkter av högsta kvalitet – både i form och funktion. För att kunder över hela världen ska kunna ha glädje av dem länge. Vi har lagt ribban högt för våra varumärken hansgrohe och AXOR. Därför använder vi bara högkvalitativa material som är lämpliga för dricksvatten och har testats under lång tid. Hansgrohes egna, tuffa riktlinjer och regelbundna tester på oberoende institut garanterar att du alltid är nöjd med produkterna.

Dekora

Dekora. Klassiskt, Modernt, Hållbart, Trendigt. Vi har kakel, klinker & mosaik för alla drömrum.

DuoBad

Badrummet ska vara en varm miljö där du bör trivas lika bra som i TV-soffan. DuoBad erbjuder ett stort sortiment av egenproducerade och högkvalitativa badrumsmöbler. Vi tar alla detaljer på största allvar för att på så sätt skapa badrumsinredningar av allra högsta kvalitet. All vår möbeltillverkning sker lokalt i Småland. Kärnan i verksamheten är ett genuint hantverk med lövträ som ytbehandlas för bästa fuktskydd och livslängd.

lfö

Mycket har hänt sedan Ifö grundades. Och samtidigt inte. Idag sker all produktion i certifierade och datoriserade hypermoderna fabriker, men ändå är det traditionella hantverkskunnandet centralt. Alla produkter granskas för hand av erfarna proffs för att säkerställa att enbart produkter av högsta kvalitet lämnar fabriken. Än idag är porslin det material vi värnar mest om. Inte för att det är det billigaste eller lättaste materialet att arbeta med, utan för att det är det bästa.

Svedbergs

Formgivning och produktutveckling går hand i hand på Svedbergs. Utseende och funktion ska hänga ihop och bidra till helheten. Allt utgår från vår idé om ett matchat badrum från golv till tak.

Alterna Badrum

Alterna Badrum är ett av Europas ledande varumärken för badrumsinredning. Inom sortimentet finns produkter som badrumsmöbler, duschväggar, handfat, wc, bad och tillbehör. Alterna badrum erbjuder ett komplett sortiment för hela badrummet.

4aqua

Våra hantverkare har genuin kunskap om materialen de arbetar med. Med passion för former och finish tillverkar de badrumsmöbler med ett fulländat resultat. Vi är perfektionister och ägnar mycket tid och möda åt de allra minsta detaljerna. Vi har väldigt höga krav på våra badrumsinredningar, kvalité in i minsta detalj är den gemensamma nämnaren i allt vi gör. I praktiken handlar det om att inte kompromissa. Denna kompromisslöshet vad beträffar vårt materialval och arbetssätt genomsyrar våra badrumsmöbler. Slutresultatet vänder sig till den som söker kvalité och design i sin inredning.

Konradssons Kakel

KUNSKAP, ANSVAR OCH TRYGGHET
Vår fascination för kakel upphör aldrig. Ett bränt, hårt material, men ändå så levande, varmt, vackert och fullt av stämning.

Det vi kanske brinner för allra mest är själva mötet med dig som kund. Olika behov, tycke och smak, gör att ingen arbetsdag blir den andra lik och inget badrum, kök eller uteplats heller. Att vi kan luta oss mot närmare 50 års erfarenhet och branschens bredaste lagerförda sortiment, gör att vi kan möta alla behov och förverkliga drömmar, utan att kompromissa. Hela världen är vårt arbetsfält. Det är så vi arbetar på Konradssons. Vi försöker inte kopiera en fulländad italiensk kakelplatta, vi importerar den. Vi tar in hela världen, till ett och samma ställe.

Haven

Haven vill att det harmoniska, minimalistiska intryck som deras badrumsmöbler förmedlar ska bestå även när människorna kommer in i bilden. För Haven är det första intrycket viktigt, men även det andra, tredje och fjärde. Det är de som avgör hur det är att leva i badrummet.